Invitaţii nuntă toamnă

Pentru toate cuplurile care au nunta în această toamnă, tocmai am primit un set (invitaţie şi meniu ) de la Caroussel Wedding Cards, ce poartă amprenta acestui anotimp care urmează să îşi facă simţită prezenţa.
Invitaţia este realizată dintr-o combinaţie de două cartoane care încearcă să imite destul de fidel, culorile toamnei; cartonul suport este de un portocaliu-piersică, o culoare caldă şi plină de viaţă, iar cartonul pe care este imprimat textul şi pe care apare design-ul, are în lumină delicate irizări aurii, oferind invitaţiei un plus de eleganţă.
Design-ul este alcătuit din frunze prinse pe ramuri spiralate, în culori de orange, arămiu, şi crem închis.
Plicul, din acelaşi carton auriu, se inchide cu o etichetă decorată cu o bijuterie aurie, care se potriveşte perfect cu paleta de culori strălucitoare aleasă pentru acest model.
Setul are în componeţă şi un meniu, realizat din aceleşi cartoane şi cu acelaşi design, meniu care se va încadra perfect în decorul unei nunţi organizate toamna.
Dacă doriţi, se pot realiza numere de masă, carduri de nume sau carte de invitaţi, care să facă parte din acelaşi set, inspirat de minunatul anotimp care urmează.
Pentru a afla mai multe detalii, legate de invitaţiile celor de la Caroussel Wedding Card, le puteţi scrie pe această adresă de e-mail: carousselcards@yahoo.com

Invitaţii nuntă toamnă

Etichete: , , , ,

Lasati un raspuns