Invitaţii de nuntă cu poză de la Caroussel Wedding Cards

Am primit astăzi câteva poze cu invitaţii de nuntă vişinii şi cu poza mirilor, de la Caroussel Cards.
Am inţeles de la ei că multe perechi de viitori miri doresc astfel de invitaţii, cu poza lor, şi de aceea au avut multe cereri pentru astfel de modele.
Invitaţiile din poze sunt realizate pe o combinaţie de culori între crem, alb şi vişiniu, dar modele se pot face pe absolut orice culori doriţi voi, viitori miri şi mirese.
Design-ul nu este unul foarte complicat sau pretenţios, au ca fundal modele florale în nuanţe de crem iar textul pe culori de maro închis. Unul din modele este accesorizat cu panglică de satin crem atât pe plic cât şi pe invitaţie , iar celălalt este prevăzut cu un sistem de închidere mai puţin întâlnit; plicul se închide cu ajutorul unei etichete pe care scrie prenumele mirilor.
Prietenii noştri de la Caroussel ne-au rugat să precizăm că cele două invitaţii cu poză pot suferi orice schimbări asupra design-ului ( modele şi culori) dacă doriţi ceva şi mai personalizat.
Alegeţi unul dintre aceste modele, surpindeţi-vă oaspeţii cu o invitaţie care poartă cu ea imaginea voastră, un mod inedit de vă personaliza invitaţia de nuntă.
Datele necesare pentru a le putea comanda, le găsiţi aici.

Invitaţii de nuntă cu poză de la Caroussel Wedding Cards

Etichete: , ,

2 Raspunsuri pentru “Invitaţii de nuntă cu poză de la Caroussel Wedding Cards”

  1. DINU CRISTIAN Spune:

    BUNA ZIUA.AS DORI SA AFLU SI EU LA CE PRET SUNT ACESTE INVITATII.MULTUMESC

  2. monamour Spune:

    Buna Cristian,
    Adresa de mail unde poti cere informatii in legatura cu modele de invitatii este carousselcards@yahoo.com.

Lasati un raspuns