Invitaţii de nuntă cu fluturi

Trei fluturi coloraţi în vişiniu, s-au aşezat pe unul dintre ultimele modele de invitaţii de nuntă de la Caroussel Wedding Cards.
Un model creat într-o combinaţie elegantă de culori, vişiniu şi auriu, cu un design simplu dar în acelaşi timp care povesteşte despre ataşamentul miresii care a ales acest model, pentru fluturi; invitaţia a fost creată special pentru acest cuplu, în culorile dorite de ei, aceleaşi care au fost folosite şi la decorul cadrului nupţial.
Plicul se închide cu o etichetă din acealaşi timp de hârtie, cu irizări aurii ca şi invitaţia, şi are ataşat un cristal, pentru a oferi modelui un plus de eleganţă şi strălucire.
După cum bine ştiţi, modelul se poate realiza şi cu alte culori, şi deasemea cu un alt design, în locul aceluia cu fluturi din modelul din poze.
Dacă adoraţi fluturii şi aripile lor diafane care pot aduce în zbor fericirea, atunci cu siguranţă veţi alege această invitaţie cu care să vă încântaţi invitaţii.
Pentru a cere mai multe informaţii, puteţi să îi contactaţi pe cei de la Caroussel Wedding Cards via e-mail carousselcards@yahoo.com

Invitaţii de nuntă cu fluturi

Etichete: , , ,

Un raspuns pentru “Invitaţii de nuntă cu fluturi”

  1. Oana Spune:

    Buna!

    La ce pret aveti aceste invitatii? Cardul de confirmare este inclus in pret?
    Multumesc,
    Oana C

Lasati un raspuns