Invitaţii de la Caroussel wedding cards

O apariţie nouă în peisajul invitaţiilor din România este Caroussel wedding cards, care doreşte să se impună prinr-un design unic şi în forţă, prin modele de invitaţii colorate şi pline de viaţă.
Caroussel uimeşte prin forme şi combinaţii de culori mai puţin întâlnite la invitaţii şi totodată prin sistemul deosebit de inchidere la plicuri.
Avem aici pentru voi câteva cuvinte de la creatoarea Caroussel despre invitaţiile ei: “Întotdeauna mi-a plăcut să mă joc cu texturi şi culori, să combin culorile astfel încât să creez compoziţii reuşite. Invitaţiile mele se adresează tuturor viitorilor miri, şi încearcă să mulţumească cât mai multe gusturi şi dorinţe. Multe dintre modele sunt prevăzute cu diferite accesorii: panglici, perluţe, cristale etc. Fiecare invitaţie are o poveste proprie pe care vă invită să o descoperiţi alegându-le pentru nunta dumneavostră.
Caroussel wedding cards nu are un site finalizat, fiind încă în construcţie, dar puteţi vedea aici căteva modele de invitaţii, urmând ca pe viitor să vă ţinem la curent cu cele mai noi apariţii,
don’t go away!

Etichete: ,

Lasati un raspuns