For Confort- organizări evenimente festive

Suntem foarte bucuroşi să împărtăşim astăzi cu voi una dintre frumoasele nunţi organizate de For Confort; mirii au ales două culori pentru decorul sălii: alb şi vişiniu. O combinaţie extrem de elegantă şi cu efect cromatic maxim.
Aranjamentele florale au fost minunate, din trandafiri vişinii şi cale albe, iar cele de pe mesele invitaţiilor cu lumânări albe sau vişinii. Buchetul de mireasă a fost simplu, perfect rotund, numai din trandafiri vişinii; fundele de pe scaune şi naproanele de pe mese au fost de asemenea vişinii, la fel şi cristalele de pe mese. Ce să mai zicem de şerveţele? Au fost deosebite, create special pentru această nuntă, albe şi vişinii, prinse la mijloc cu plasă aurie şi cristale colorate, acelaşi model cu cele de pe mese.
Mirii au fost la fel de încântaţi de rezultat la fel ca şi noi, şi iată care au fost cuvintele de laudă ale miresei pentru For Confort : ” Draga mea, demult doresc să-ţi trimit poze de la nunta noastră. Poate le pui în portofoliul tău să te lauzi cu o muncă GROZAVĂ aşa cum te laud şi eu tuturor. Eşti o minune şi mă bucur că am avut încredere în tine. La multe succese, să ajungi MARE!
13 sept 2008″

Dacă vreţi o nuntă la fel de reuşită ca şi aceasta, nu trebuie decât să apelaţi la For Confort, şi vă garantăm că veţi fi la fel de mulţumiţi ca şi mirii din pozele de mai jos.
Datele de contact le găsiţi la secţiunea MON AMISdecoraţiuni, flori, cadouri, iar mai multe poze de la frumoasa nuntă în curând aici pe Mon Amour style, aşa că aşteptăm să ne mai vizitaţi!

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns