For Confort la Salonul Mireselor din Cluj

Agenţia For Confort a fost prezentă anul acesta şi la Salonul Mireselor, expoziţia care a avut loc la Expotransilvania în perioada 30 ianuarie-1 februarie 2009. Dacă la expoziţia anterioară au ales ca şi culoare predominantă auriul, aici s-a ales verdele, portocaliul şi câteva accente de alb.
Eşarfe şi naproane din organza verde, aranjamente florale din orhidee verde, crizanteme albe şi portocalii, buchet de mireasă tip “poşetă”, fluturi albi, pahare de şampanie decorate cu flori uscate şi bumbac, şi o mulţime de alte interesante variante decorative pentru ziua nunţii voastre; florile au fost combinate cu fructe, mandarine şi kiwi, pentru a păstra aceaşi paletă de culori, şi pentru a surprinde prin ceva mai puţin convenţional.
Am rămas şi de data asta foarte impresionaţi de standul lor, şi nu neglijăm nici de data asta să-i recomandăm pentru absolut tot ceea ce înseamnă organizarea nunţii perfecte.
Aceasta este adresa lor de e-mail unde le puteţi scrie forconfort@yahoo.com, pentru ca împreună să începeţi pregătirile pentru cea mai frumoasă zi din viaţa voastră.
Mai reveniţi pe blog-ul nostru, pregătim pentru voi încă o mulţime de poze de la evenimentele festive organizate de ei, dar până atunci vă lăsăm în compania acestor frumoase poze de la expoziţie, enjoy the view!

For Confort la Salonul Mireselor din Cluj

Etichete: , , , ,

Lasati un raspuns