For Confort la Expomariage Cluj 2009

Mai mult decât sigur, printre primele standuri care v-au acaparat atenţia când aţi intrat în Casa de Cultura a Studenţilor din Cluj-Napoca, a fost cel al agenţiei For Confort, prietenii noştri de ceva vreme.
Tematica aleasă de ei pentru această expoziţie a fost una dublă; decorul a fost armonios îmbinat între aranjamente pentru o nuntă cu tematică marină, şi una având ca light motiv, îngerii.
S-a mers pe culori de verde, galben, crem şi auriu, pe aranjamente florale din yoko, orhidee albă şi crizanteme albe cu centrul colorat în verde, huse albe şi eşarfe aurii, iar atmosfera în general a fost una de strălucire şi eleganţă.
Suntem siguri că v-au plăcut decoraţiunile de la For Confort, şi că îi veţi alege pe ei pentru tot ceea ce ţine de organizarea nunţii voastre, iar noi, nu putem decât să vă încurajăm în această alegere şi să vă asigurăm de seriozitatea şi talentul echipei For Confort. Adresa lor de e-mail, unde le puteţi scrie este forconfort@yahoo.com, iar în curând îi veţi putea vedea şi pe site-ul lor, care momentan se află în construcţie.
Am făcut pentru voi un colaj cu pozele de la Expomariage, enjoy!

For Confort la Expomariage Cluj 2009

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns