Despre flori şi aranjamente florale

Vine primăvara …parcă îi simţim deja mireasma uşor prin aer, iar cu sărbătoarea de 8 martie care tocmai a trecut, parcă o simţim şi mai aproape; de aceea ne-am gândit să scriem azi despre flori, despre aranjamente florale potrivite unei nunţi organizate primăvara.
Foarte multe cupluri au nunta în luna mai….o lună târzie de primăvară, când oferta de flori este foarte variată şi inspirantă.
Am ales azi pentru voi câteva poze cu aranjamente florale pentru masa mirilor, realizate de prietenii noştri de la For Confort.
Aranjamentele sunt de la diferite nunţi, cu flori şi culori alese de către miri în funcţie de paleta coloristică generală a nunţii. Aranjamentele din imagini sunt realizate din flori deosebit de elegante, cum ar fi crinul imperial, trandafirii sau anthurium,
Dacă aveţi nunta primăvara, atunci se poate alege o gamă de flori de sezon, lăcrămioare, lalele, frezii, narcise sau zambile, care se vor asorta apoi cu decoraţiunile petrecerii şi cu nuanţele de materiale de la huse, eşarfe şi naproanele de pe mese.
Galben, verde pal, roz sau galben, sunt numai câteva din culorile primăveratice care ne încântă pe toţi atât de mult!
Dacă vă doriţi cele mai frumoase flori şi cele mai deosebite compoziţii florale, nu ezitaţi să apelaţi la agenţia full-service în organizări de nunţi, For Confort.

Despre flori şi aranjamente florale

Etichete: , , , ,

Lasati un raspuns