Aranjamente florale de la For Confort

Am avut azi frumoasa surpriză de a mai primi câteva poze de la o nuntă organizată de For Confort. Aşa cum ne-am obişnuit deja, nunţile lor încântă de fiecare dată prin culori alese minunat, accesorii deosebite, flori combinate în aranjamente speciale, prin tot ceea ce vă doriţi pentru ca ziua nunţii voastre să fie de neuitat.
Pozele primite sunt de la o nuntă din toamna trecută, unde ei s-au ocupat în special de aranjamentele florale. Fiind o nuntă de toamnă, mirii au ales ca şi culoare principală portocaliul, iar majoritatea florilor au avut această culoare.
Buchetul de mireasă a fost realizat din trandafiri crem, portocalii şi somon, alstroemeria roz-somon, frezie roşie, decorat cu panglică din organza portocalie.
Aranjamentul de pe masa mirilor, a avut acelaşi fel de trandafiri, şi în plus, crizanteme albe cu centrul verde, cele de pe mesele invitaţilor din trandafiri portocalii şi crini imperiali albi, iar aranjamentele înalte de lânga masa mirilor, au păstrat aceiaşi combinaţie florală., intrarea a fost decorată cu flori aşezate pe suporturi din sticlă şi fier forjat.
Priviţi pozele şi povestea în culori calde, strălucitoare de toamnă, şi contactaţi echipa de la For Confort şi veţi avea, în ziua nunţii, cele mai frumoase aranjamente florale, exact aşa cum aţi visat.

Aranjamente florale de la For Confort

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns