Will you be my Valentine?

Deşi nu este o sărbatoare românească, Valentine’s Day este sărbătorit cu din ce în ce mai mult fast şi entuziasm şi în ţara noastră, şi pentru că sâmbăta aceasta este 14 februarie, ziua îndrăgostiţilor, ne-am gândit să alegem azi culoarea roşie pentru a vorbi despre decoraţiuni de nuntă.
Roşu este culoare care simbolizează dragostea şi pasiunea, iar alegerea lui pentru decorul de nuntă este mai mult decât potrivită.
Ce poate fi mai romantic decât un buchet de mireasă din trandafiri roşii, perfecţi asortaţi cu cerceii sau colierul de la gâtul miresei? Aranjamente florale din aceiaşi tranadafiri pe toate mesele invitaţilor, cel mai delicios tort decorat cu căpşuni sau cireşe, lampioane din sticlă roşie care împrăştie peste tot o lumină care şopteşte o poveste de dragoste, povestea lor, a celor doi miri.
Lăsaţi-vă inspiraţi de această culoare care exprimă dragoste, şi alegeţi-o pentru decorul nunţii voastre, şi astfel veţi putea simţi fiorii Zilei Îndrăgostiţilor în fiecare clipă a nunţii voastre, chiar dacă nu este în 14 februarie.

Would you be my Valentine

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns