Tortul mirilor

Tortul mirilor este poate cel mai aşteptat moment al petrecerii de nuntă, cel mai delicios şi mai romantic, de fapt, cea mai dulce surpiză a serii!
Pentru că afară ninge şi totul este acoperit cu zăpadă, am ales pentru voi câteva poze cu torturi de nuntă de culoarea albă.
De ce să alegeţi un tort alb? Pentru că în cazul unor decoraţiuni de nuntă foarte colorate sau încărcate, un tort îmbrăcat în glazură albă, va ieşi cu siguranţă în evidenţă, prin eleganţa şi simplitatea lui.
Albul în sine este o culoare extrem de elegantă, care nu mai are nevoie de nici o altă culoare lângă ea pentru a crea un efect cromatic spectaculos; dar dacă vi se pare prea clasic un tort alb, acesta se poate decora cu flori, arabescuri, fluturaşi, fulgi, sau alte motive, în diferite culori care să se asorteze cu restul sălii.
Tortul şi prajiturile de nuntă se pot alege sa fie decorate în acelaşi fel, în aceaşi paletă de culori, care se poate asorta foarte bine cu husele, panglicile de scaune sau cu aranjamentele florale de la petrecere.
Delicios şi dulce, cu marţipan, frişcă sau glazură de ciocolată, tortul va trebui să reprezinte puţin din povestea de dragoste a fiecărei perechi de miri; cu cât este mai dulce şi savuros, cu atât va fi mai dulce şi viaţa voastră împreună!

Have a sweet, sweet day!

Tortul mirilor

Etichete: , , ,

Un raspuns pentru “Tortul mirilor”

  1. Nicoleta Spune:

    Buna ziua! Sunt interesata sa aflu mai multe detalii despre dv, un numar de contact sau o adresa. Aveti niste torturi superbe si as fi fericita daca la nunta mea as avea si eu un tort minunat ca cele prezentate de dv.
    Multumesc!

Lasati un raspuns