Tort nuntă

“The most dangerous food is wedding cake.” James Thurber
Fără nici o îndoială, prăjiturile şi torturile au fost dintotdeauna deliciul petrecerilor de orice fel, iar când e vorba de o nuntă, tortul a fost şi este în continuare unul din momentele cele mai dulci şi mai aşteptate ale evenimentului.
Ne gândeam ca pentru azi să vă povestim câte ceva despre torturi de nuntă în două culori care sunt foarte puţin folosite pe la noi dar care se potrivesc extrem de bine: albastru şi maro.
Un tort cu glazură maro din ciocolată topită şi amestecată cu lapte şi unt, decorat cu diferite forme de marţipan albastu, credem noi că va fura privirile oricărui invitat. Reţeta tortului o puteţi alege împreună cu patiserul vostru, iar decorul poate fi un minunat joc de culori şi forme; de la linii, la cercuri, flori, romburi sau arabescuri orice model e bine venit atâta timp cât se ţine cont de contrastul şi combinaţia între culori.
Propunerea noastră pentru azi este această combinaţie de două culori, care se potrivesc foarte bine atât ca şi cromatică, cât şi în ceea ce priveşte contrastul.
Îndrăzniţi să încercaţi această variantă cu cele două culori foarte rar folosite în ţara noastră, dar care, spunem noi, nu vor reuşi decât să impresioneze pe toată lumea.

Have a sweet day!

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns