Semnul de carte Mon Amour

Sperăm că aţi avut un weekend frumos şi că sunteţi dornici să ne vizitaţi blog-ul şi săptămâna aceasta. Pentru că ultimul articol a fost despre cărţi şi pentru că azi fiind luni ar trebui să facem ceva să înveselim începutul de săptămână, ne-am gândit la încă un mini cadou pentru voi, cititorii noştri. Este vorba despre un semn de carte, Mon Amour bookmark. Un semn de carte pentru toţi iubitorii de lectură, şi pentru cei care, într-un fel sau altul, vor să ne aibă aproape şi să ne împărtăşească şi nouă fiecare poveste citită.
Aşezaţi semnul de carte la pagina unde aţi rămas, lângă cuvintele frumoase şi fragmentele minunate din cartea voastră preferată, poposiţi la o anumită descriere sau dialog dacă acelea vă vor bucura inima, daţi paginile încet, savuraţi fiecare cuvânt…ca pe cea mai zemoasă pară:)
Nu trebuie decât să descărcaţi pdf-ul, să îl printaţi, să decupaţi apoi semnul de carte, să ataşaţi în partea de sus o panglică colorată, care vă place mai mult, iar dacă aveţi o foarfecă care taie în linie şerpuită, tăiaţi partea de jos a semnului nostru de carte.
Folosiţi-l cu plăcere iar noi nu vom putea fi decât fericiţi că semnul călătoreşte imaginar alături de voi cu fiecare carte citită.

Semnul de carte Mon Amour

Etichete: , ,

Lasati un raspuns