Rochia de mireasă

Orice fată visează cândva, în copilărie sau puţin mai târziu, la ziua nunţii ei. Visând îşi face planuri, pune la punct detalii, alege culori, aranjamente de flori, muzică şi prăjituri. Şi totuşi, primul lucru care şi-l închipuie este, şi va rămîne întotdeauna, rochia de mireasă.
Se vede învăluită în materialul alb, brodat cu motive florale sau decorat cu perle şi cristale…se vede intrând în biserică, păşind încet spre altar, auzind foşnetul trenei în spatele tocurilor albe; acesta este primul lucru la care se gândeşte o fată, atunci când îşi imaginează ziua nunţii sale.
Rochia de mireasă a luat naştere, să spunem aşa, acum cca 2000 de ani în urmă în Egiptul Antic unde miresele purtau drapaje din materiale simple, albe. De atunci şi până astăzi, rochia a cunoscut o evoluţie importantă, evoluţie dictată bineînţeles de către evoluţia modei şi tendinţele ei. Dar indiferent de perioadă, alegerea rochiei de mireasă a fost şi este cea mai grea alegere pentru o femeie.
Azi vrem doar să vă povestim despre magia momentului şi de importanţa lui, când viitoarea mireasă îşi alege rochia perfectă, modelul ideal, materialul cel mai frumos.
Nu vă grăbiţi când mergeţi în căutarea rochiei. Alegeţi ziua perfectă când mergeţi în căutarea ei; alegeţi-o în tihnă, într-un moment de totală împăcare cu sine, plimbaţi-vă cât mai mult ca să vedeţi cam tot ceea ce are să vă ofere industria din domeniu, în acel moment. Nu e o rochie oarecare, e rochia în care orice femeie se simte ceea mai frumoasă, e rochia în care vă vor admira sute de oameni, rochia pe care o veţi purta în cele mai multe poze, rochia în care veţi începe o nouă viaţă, iar parfumul ei, acel parfum inconfundabil de tul şi organza, vă va aminti mereu de minunata zi a nunţii voastre.

Nu plecaţi, urmează aici, pe Mon Amour Style mult mai multe despre acest subiect, diferite modele din care nu vă va rămâne decât sa îl alegeţi pe cel care vă place cel mai mult!

rochie mireasa

Etichete:

Lasati un raspuns