Rochia de mireasă scurtă

Cu siguranţă orice domnişoară doreşte să fie cea mai frumoasă, cea mai atrăgatoare şi mai sclipitoare femeie în ziua nunţii ei; iar pentru că personalitaţiile fiecareia sunt diferite, există viitoare mirese care vor să lase în urmă clasica rochie lungă de mireasă, şi aleg să poarte în cea mai specială zi, o rochie scurtă. Fie ea dreaptă, sub formă de clopot sau mulată, acest tip de model va reuşi să vă pună în valoare, iar pentru că rochiile scurte de mireasa sunt trend-un anului 2009, veţi fi o mireasă sexi şi la modă în ziua nunţii voastre. Cu ce se asortează o astfel de rochie? Cu siguranţă cu o pereche de pantofi superbi, eventual decoraţi cu paiete, cristale sau perle, care să accentueze eleganţa picioarelor voastre, care de data asta, cu o aşa rochie vor fi la vedere!
Pentru o astfel de mireasă nonconformistă, se asortează un mire la fel; el ar putea purta un frac elegant, şi nu neaparat unicolor.
Dacă sunteţi o viitoare mireasă îndrazneaţă, o rochie scurtă este o variantă deosebită de a vă pune în evindenţă caracterul; lăsaţi la o parte rochiile lungi până în pămînt şi optaţi pentru rochia mini, de ce nu, inspirată din cunoscutul videoclip “November Rain” ai celor de la Guns N’ Roses.

Rochia de mireasă scurtă

Etichete: ,

Lasati un raspuns