Rochia de mireasă II

Fiecare fetiţă visează la rochii de prinţese, la săli de bal cu lumini strălucitoare, la poveşti cu prinţi şi cai albi…dacă întregul vis nu poate fi ancorat în realitate, atunci viitoarele mirese aleg să poarte în ziua nunţii lor o rochie cu adevărat specială, un model care aduce aminte de poveştiile din copilărie: rochia de mireasă prinţesă.
Cu partea de sus sub formă de corset sau rochie întreagă, acest model de basm este puţin pretenţios în ceea ce priveşte silueta care trebuie să fie subţire şi înaltă.
Dar, noi credem că dacă vreţi să vă simţiţi ca o adevărată prinţesă în ziua nunţii voastre, puteţi purta orice model de rochie de mireasă, fără a ţine cont aşa strict de anumite reguli…trebuie să purtaţi rochia de vis, iar dacă “modelul prinţesă” vă place cel mai mult nu rămâne decât să vă găsiţi rochia perfectă şi materialul în care să vă simţiţi cel mai bine, fie el organza, tul, saten sau dantelă.
Bucuraţi-vă de ziua nunţii voastre, în rochia de mireasă dorită dintotdeauna, şi trăiţi apoi cea mai frumoasă poveste de dragoste inspirată, de ce nu, de basmele auzite în copilărie…puteţi începe cu rochia de mireasă.

Rochia de mireasă II

Etichete: , , , ,

Lasati un raspuns