Rochia de mireasă I

Am ales ca astăzi să vorbim despre rochia de mireasă, mai precis despre rochia aşa numită “sirenă”, denumire primită de la asemuirea croiului cu forma cozii unei sirene.
Acest model de rochie, exprimă eleganţă şi rafinament; este bine de ştiut că se pretează mai bine femeilor cu o siluetă mai zveltă, şi de asemenea celor mai scunde, fiindcă datorită croiului oferă iluzia unei înălţimi mai mari.
Fie ea din brocard, organza sau tul, acoperită cu paiete, perle sau cristale, acest model nu va reuşi decât să vă pună în evidenţă formele şi graţia. Dacă alegeţi pentru nuntă o tematică marină, atunci rochia tip sirenă este perfectă! Trena ei aminteşte de valurile învolburate ale oceanului, de spuma mării sau aşa cum îi spune şi numele, de fiinţele legendare jumătate peşte, jumătate om, care trăiesc în adâncurile mărilor şi a oceanelor.
Dacă doriţi ca frumuseţea miresei să rămână legendară, alegeţi acest model de rochie de mireasă, şi asortaţi-l neapărat cu cele mai frumoase bijuterii din perle … combinaţia perfectă pentru o nuntă de inspiraţie marină!

Rochia de mireasă

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns