Poveste de iarnă

Dorim să vă povestim un basm care vine de departe, dintr-un ţinut îngheţat, strălucitor, acoperit de fulgi argintii…este o poveste de iarnă cu prinţi şi crăiese…
Închipuiţi-vă o pădure acoperită în zăpadă şi doi îndrăgostiţi plimbându-se prin ninsoare; ninge cu fulgi imenşi, perfect albi. Ea devine mireasa lui, şi au o nuntă ce ţine zile şi nopţi, şi nimeni nu se plictiseşte şi nu vrea să plece acasă, pentru că totul în jur e perfect: cele mai delicioase prăjituri pe fiecare masă, aranjamente din flori albe, care să accentueze şi mai mult magia anotimpului alb, conuri de pin şi fundiţe albastre, fulgi de nea care atârnă din cer, lumânări care împrăştie lumină caldă. Ea poartă pantofi argintii, un buchet minunat din trandafiri albaştrii şi albi, iar el un costum alb, imaculat. E nunta lor perfectă, în plină iarnă.
Bucuraţi-vă de acest anotimp şi creaţi-vă nunta în culori de albastu, argintiu şi alb, asortaţi frumosul eveniment cu strălucirea de gheaţă din fiecare fulg, cu mirosul de măr copt şi scorţişoară, de portocale, cu albul omătului proaspăt, cu gănd bun şi multă iubire.

Poveste de iarnă

Etichete: , ,

Lasati un raspuns