Nuntă spre sfârşit de an

Există unele cupluri care îşi organizează nunta, sau măcar petrecerea de nuntă, la sfârşitul anului, undeva între Crăciun şi Revelion, sau chiar cu o zi înainte de noaptea dintre ani. E minunat, credem noi, să sărbătoreşti nunta în această perioadă; oamenii sunt în foarte bună dispoziţie, peste tot pluteşte o atmosferă de sărbatoare, de fast şi strălucire.
Vrem să vă propunem o combinaţie de două culori care, credem noi, se potrivesc minunat pentru petrecerea de nuntă din preajma revelionului: culoarea şampanie-champagne- şi roz. Sunt două culori calde, deschise, care inspiră doar bună dispoziţie şi optimism, iar combinate oferă o notă de eleganţă şi fast. Dacă mai adăugaţi şi câteva accente de auriu, ca să induceţi acea stare de glamour potrivită unei recepţii de neuitat , decorul petrecerii va impresiona cu siguranţă.
Petrecerea va începe printre bule de şampanie, aranjamente florale din trandafiri roz şi crem, mărturii cu bomboane din frişcă şi gust de fragi, confetti aruncate sus în aer la primul dans al mirilor; artificiile de pe tortul cu glazură aurie vor deschide şi mai mult pofta pentru dans, iar seara se va încheia cu cel mai delicios desert, cu cremă de vanilie, şi de ce nu, cu înca un pahar de şampanie:)

Nuntă spre sfârşit de an

Etichete: , ,

Lasati un raspuns