Nuntă iarna

Deşi, ştim cu toţii, că în această perioadă nu se obişnuieşte să se organizeze nunţi, am vrea să vă arătăm câteva combinaţii de culori, detalii, idei, care se pot folosi dacă aveţi nunta în una din lunile reci ale anului.
Binenţeles, culorile vedete ale acestui sezon sunt albastu, argintiu şi alb, care fiecare simbolizează câte ceva din frumuseţea de gheaţă a acestui anotimp; albul- este culoarea zăpezii, şi exprimă puritate şi linişte, albastrul- culoarea gheţii, simbolizează tot ceea ce e rece şi îngheţat în această perioadă, iar argintiul le înglobează pe toate, el fiind într-un cuvânt “sclipirea” din paleta de culori a iernii.
Invitaţiile de nuntă ar putea să fie decorate cu fulgi de nea ca laitmotiv, tortul să fie alb sau albastru, decorat cu fulgi argintii sau conuri de ciocolată, aranjamentele florale din trandafiri albi şi albaştrii sau lalele albe, pantofii miresei neapărat cu inserţii de argintiu. Cu siguranţă nu va fi greu nimănui să se joace cu aceste culori şi să îşi creeze o atmosferă perfectă pentru nunta sa. Trebuie doar să vă amintiţi de copilărie şi de bucuria primei zi de ninsoare , şi astfel fiecare detaliu se poate transforma în ceva care să aducă a iarnă, a zăpadă, a pădure acoperită de nea, a obraji îmbujoraţi de frigul de afară, a mănuşi calde de pluş, a conuri de pin îmbrăcate în alb…a poveste de dragoste spusă la gura sobei noaptea, târziu.

Etichete: ,

Un raspuns pentru “Nuntă iarna”

  1. coreamor Spune:

    ce frumos e situl tau! imi face pofta sa ma casatoresc inca o data, dar cu fast de data asta! :)
    felicitari! s-auzim numai de bine!

Lasati un raspuns