Nuntă cu flori de cireş

Cu siguranţă vă încântă parfumul şi culoarea florilor de cireş ori de câte ori treceţi pe lângă ei. Şi pentru că este primăvară iar pomii sunt în floare, ne-am imanginat azi o nuntă inspirată tocmai de aceste inflorescenţe roz, parfumate ale cireşilor.
O nuntă în culori pastelate de roz, alb şi crem, luminoase, care împrăştie în jur o lumină diafană, de poveste. Aranjamente florale simple, din crenguţe înflorite, aşezate pe masa fiecărui invitat, lumânări roz pe suporturi de sticlă translucidă, iar prăjiturile cu cremă pufoasă de cireşe să fie deliciul culinar de la sfârşitul petrecerii.
Mirii vor poza printre cireşii înfloriţi, ea cu un voal alb care să îi acopere chipul îmbujorat, iar el cu o floare alba la piept. Iar pentru că Japonia este ţara cunoscută şi pentru frumuseţea florilor de cireş Sakura, cadourile pentru invitaţi ar putea fi de inspiraţie orientală, un evantai decorat cu astfel de inflorescenţe.

Bucuraţi-vă de primăvară şi de feeria de culori şi parfumuri oferite de aceasta, şi încercaţi să furaţi câte puţin din frumuseţea ei pentru decorul nunţii vostre!

Nuntă cu flori de cireş

Etichete: , , , ,

Lasati un raspuns