Nuntă ca în filme

Ce ziceţi de o nuntă ca în flime? Ştim cu siguranţă că sunt printre voi care s-au gândit măcar o data la aşa ceva. Noi ne-am gândit, ca să vă ajutăm, la o serie de articole de nuntă inspirate din filme.
Pentru primul, care va deschide această colecţie de articole inspirate din filme, am ales un film romantic, cu o atmosferă clasică, de epocă, un film care a furat inimile multor îndrăgostiţi; este vorba despre Somewhere in time din 1980, cu Christopher Reeve şi Jane Seymour în rolurile principale, o poveste de dragoste remarcabilă, care demonstrează încă o dată că dragostea nu cunoaşte limite, chiar nici cele ale timpului.
Pe baza lui, ne-am închipuit o nuntă undeva în aer liber, cu decoruri în culori deschise de alb şi crem, şi cu unele accente clasice, potrivite pentru o nuntă romantică şi elegantă.
Am ales pentru aranjametele florale trandafiri albi, roz deschis şi crem, umbrelă şi mănuşi din dantelă albă pentru mireasă, pălarie cu margini înguste pentru mire…ce poate sugera o atmosferă mai clasică decât o pălarie?
Cât despe maşina mirlor…trebuie neapărat să fie o maşina de epocă, împodobită cu o panglică albă!
Cu siguranţă aveţi şi voi un film preferat, care vă încântă aşa de mult încât v-aţi vedea nunta organizată avându-l ca inspiraţie.
Aşteptăm ideile voastre, iar noi promitem să realizăm din fiecare un astfel de articol ca şi cel de azi. Hope you enjoyed it!


Nuntă ca în filme

Poza 1 – invitaţie nuntă de la Caroussel Wedding Cards
Poza 2 – buchet mireasă de la For Confort

Etichete: , , , ,

Lasati un raspuns