Mărturii nuntă

Mărturiile de nuntă reprezintă acel gest de mulţumire a mirilor pentru oaspeţii lor, pentru că au fost alături de ei în cea mai importantă zi. Ele au originea în Istoria medievală, mai precis, în cea a Europei, unde aristocraţii le ofereau oaspeţilor cu diferite ocazii festive; mărturiile erau de obicei dulciuri, aşezate în diferite cutii preţioase.
Astăzi, mărturiile de nuntă au evoluat şi s-au diversificat enorm! Dacă acum doi, trei ani se ofereau invitaţiilor bomboane glazurate, acum ele sunt considerate destul de comune, iar mirii încearcă să găsească variante care mai de care mai deosebite. Cutiuţe migălos decorate, lumânări cu iniţialele celor doi miri, îngeraşi, evantaie, prăjiturele, sau orice altceva ar încânta cât mai mult oaspeţii.
Noi vă propunem o combinaţie de două culori, foarte la modă anul acesta : mov şi crem.
Se combină perfect, crem-ul temperează din puterea coloristică a mov-ului, şi astfel aveţi o combinaţie frumoasă şi mai rar întâlnită pentru decoraţiunile de la nuntă.
În ceea ce priveşte mărturiile de nuntă, încercaţi să fiţi cât mai originali în alegerea acestora, de ce nu, veniţi cu o idee nouă, ceva ce nu s-a mai folosit până acum, şi cu siguranţă veţi impresiona pe toată lumea.

Mărturii nuntă

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns