Fotografii de nuntă

Nu demult am vorbit aici, pe Mon Amour style, despre fotografia de nuntă, în special despre fotografia veche de nuntă şi istoria acesteia.
Astăzi, am ales să vă povestim câte ceva despre pozele de nuntă din zilele noastre.
Cel mai important lucru, atunci când pe lista cu “lucruri ce avem de făcut pentru nuntă” ajungeţi la – poze – , este să vă alegeţi fotograful potrivit, fotograful care să va ofere exact ceea ce vă doriţi de la pozele din ziua nunţii voastre. După ce l-aţi ales, şi sunteţi siguri de alegerea facută, întâlniţi-vă de mai multe ori, şi discutaţi depre locurile perfecte pentru pozele de nuntă, despre stilul pozelor, numărul acestora şi despre momentele importante care nu trebuie omise sau asupra cărora trebuie insistat.
Alegeţi ca locaţii pentru şedinţa foto, locurile voastre preferate, unde v-aţi cunoscut sau unde v-aţi întâlnit pentru prima dată, cafeneaua voastră preferata, banca din parc, strada de unde aţi văzut primul răsărit de soare împreună, locurile voastre secrete.
Dupa toate astea, şi după ce totul este bine pus la punct, nu trebuie decât să aşteptaţi ziua magică, să fiţi veseli şi senini, pe cât se poate fără emoţii, zâmbitori şi strălucitori, mereu cu acea privire plină de dragoste care spune “te iubesc”, să poată fi surprinsă perfect în fiecare fotografie, în fiecare astfel de amintire vie, pusă pe hârtie.

Fotografii de nuntă

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns