Expomariage şi Nuntă la Palat – Cluj Napoca

Cu toţii, dar mai ales viitorii miri, aşteptăm vestitele târguri de nunţi din lunile ianuarie-februarie, care au loc în fiecare an; iar pentru că Mon Amour Style locuieşte în Cluj, vrem să vă informăm sau să vă reamintim că la sfârşitul acestei săptămâni clujenii, şi nu numai, sunt aşteptaţi la Casa de Cultură a Studenţilor şi de asemenea la Muzeul de Artă pentru expoziţiile de nunţi.
Ce presupune o astfel de expoziţie? Acolo veţi putea vedea cam tot ce vă doriţi pentru nunta voastră, de la invitaţii de nuntă, aranjamente florale, huse şi eşarfe pentru scaune, lumini, decoraţiuni de mese, mărturii, bijuterii de nuntă, rochii de mireasă, costume de mire, fotografi şi cameramani, cofetării, până la mici extravaganţe în domeniu cum ar fi sculpturile în gheaţă, fântâni de ciocolată, porumbei albi sau fructele decorative.
Cel mai bine ar fi să vizitaţi în acest weekend cele două expoziţii de nunţi, să vedeţi tendinţele de culori şi materiale, să alegeţi firma care se va ocupa de organizarea evenimentului şi să vă delectaţi, împreună cu persoana iubită, într-un mediu unde arta, decoraţiunile şi dragostea, se împletesc perfect pentru a vă crea vouă, nunta de vis.
See you there !

Expomariage şi Nuntă la Palat – Cluj Napoca

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasati un raspuns