Decoraţiuni nuntă

De câţiva ani încoace, mirii sunt în foarte mare căutare după tot ceea ce se cheamă decoraţiuni de nuntă: flori, huse şi funde pentru scaune, lumănări asortate, plase de lumini, decoraţiuni de masă, şerveţele colorate şi împodobite, cristale colorate, sculpturi în gheaţă etc. Ce se întâmplă când toate acestea sunt de culoarea aurului şi capătă o strălucire supranaturală? Păi da, efectul e uimitor şi impresionant, nunta voastră se transformă într-un eveniment elegant! Totul în jur primeşte o aură magică, strălucitoare, desprinsă parcă de pe alt tărâm.

Puteţi folosi auriu pentru huse, sau fundele din organza, pentru panglica de la buchetul de mireasă, pentru numerele de masă, neapărat pentru invitaţii, pentru decorul de pe tort, sau pentru orice altceva ce vă încântă şi vă bucură.

Decoraţiunile de nuntă sunt cele care oferă evenimentului acea notă de special şi deosebit, de nuntă organizată temeinic, cu pasiune şi cu mult drag. Iar dacă alegeţi decoraţiuni în diferite tonuri de auriu trebuie să aveţi mare grijă în ceea ce priveşte cantitatea de auriu folosită, pentru că prea mult din această culoare poate, total din greşeală, să dea în kitsch, sau cu alte cuvinte să nu vă jucaţi de-a legendarul Rege Midas, (care blestemat fiind, tot ceea ce atingea se transforma în aur) şi să preschimbaţi întreg decorul de nuntă într-o mică tragedie aurită .

Limitaţi-vă la bun gust şi folosiţi această culoare atât doar cât să creaţi o atmosferă de poveste fermecată învăluită în strălucire şi fast.

 

Etichete: , ,

2 Raspunsuri pentru “Decoraţiuni nuntă”

  1. Adrian Spune:

    SUPERB!!! FELICITARI PENTRU BLOG.

  2. raluca Spune:

    Superb!!!

    http://agentiaromantica.blogsome.com/

Lasati un raspuns