Decoraţiuni nuntă-culori de vară

Acum, că a cam venit şi pe la noi iarna, ne gândeam să povestim azi despre o nuntă în miez de vară, să încercăm să vă aducem în atmosfera caldă de vară, unde, după atâta dans şi zbenguială la petrecerea de nuntă, se potriveşte perfect o limonadă rece.
Aha, ne gândeam că un articol despre decoraţiuni de nuntă inspirate de şi cu lămâi, se potriveşte de minune acum, în decembrie, să vă mai încălzească puţin inimile.
O nuntă scăldată în atmosfera solară a lunilor de vară; eventual organizată undeva în aer liber, pahare cu limonadă pe fiecare masă, aranjamente florale care ascund ici colo câte o lămâie, domnişoare de onoare îmbrăcate în rochii diafane, subţiri şi galbene, prăjituri în aceiaşi culoare şi îmbibate cu zeamă de lămâie. Vânt călduţ spre seară, mireasa cu flori galbene de câmp în păr, mirele cu o cravată sau papion galben şi el, peste tot pluteşte o aromă uşoară de citrice, de seară caldă de vară, de fericire şi voie bună.
Dacă aveţi planificată o nuntă la vară, poate veţi îndrăgi culoarea propusă de noi astăzi, şi veţi alege un decor având ca motiv central, de ce nu, lămâia.

p.s. Şi dacă va place modelul de invitaţie din poza de mai jos, să ştiţi că numele lui este Solaris şi se potriveşte perfect cu o nuntă organizată în zilele calde ale lunilor de vară. Puteţi găsi acest model la Caroussel wedding cards, despre care v-am povestit mai devreme, iar datele de contact sunt aici.

Decoraţiuni nuntă-culori de vară

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns