Decoraţiuni de nuntă – Turquoise

Cu siguranţă una din cele mai puţin folosite culori pentru decoraţiunile de nuntă este turcoazul. Acea culoare care ne aminteşte tuturor de un peisaj exotic de la marginea oceanului, combinaţia perfectă între două culori puternice: albastru şi verde.
În acest an, când la modă pentru toate tipurile de decoraţiuni sunt culorile tari, turcoazul s-ar încadra perfect în peisajul nunţii voastre.
Trebuie însă să aveţi mare grijă în ceea ce priveşte cantitatea în care îl folosiţi, şi de asemenea cu ce altă culoare îl combinaţi; având în vedere puterea coloristică a turcoazului, acesta ar trebui folosit în combinaţie cu alb sau crem, pentru a crea acel echilibru confortabil oricărei priviri.
De la invitaţii turcoaz, la eşarfe, la naproane, la lumânările de pe mesele invitaţiilor, la cravata, papionul sau lavaliera mirelui (de ce nu?) , la cutiile pentru mărturii, aproape orice se poate alege să fie în această culoare deosebită, nu trebuie decât să discutaţi cu cei care se ocupă de organizarea nunţii voastre şi să încercaţi şi această variantă.
Invitaţia de nuntă turcoaz care o vedeţi în colajul nostru de poze, este creaţie Caroussel Wedding Cards, iar dacă vă place o puteţi comanda pe adresa lor de e-mail carousselcards@yahoo.com.

Decoraţiuni de nuntă - Turquoise

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns