Buchetul de mireasă

Buchetul de mireasă este, pe lângă rochie, cel mai important detaliu pentru o mireasă în ziua nunţii ei. Nu este totdeauna uşor de ales, fiindcă acesta trebuie să se potrivească atât cu rochia, cât şi cu decorul general al sălii şi cu celălalte aranjamente florale. Iar pentru că azi este Sfântul Valentin, am ales să vorbim despre buchetul de mireasă din flori roşii.
Trandafirii par a fi cele mai dorite flori pentru buchetul de mireasă, iar cei roşii încă rămân în top; aşa cum am mai scris, roşul este culoarea care exprimă feminitate, pasiune, şi a fost şi este simbolul coloristic al dragostei.
Buchetul poate fi făcut din trandafiri, sau, din alte flori roşii, la fel de frumoase; anemone, anturium, orhidee, gerbera, sau lalele, pot fi nişte variante mult mai interesante şi deosebite, iar combinate cu floarea miresii sau cu verdeaţă, pot da naştere unui buchet de mireasă mai mult decât minunat. În ceea ce priveşte combinaţiile de culori, roşul arată foarte bine lângă alb, amestecul celor două culori expimă întotdeauna o frumuseţe clasică şi eleganţă.
Trebuie doar să alegeţi florile care vă plac cel mai mult, indiferent că e vorba de clasicii trandadiri sau alte flori mai rar folosite, iar în ziua nunţii să fiţi mulţumite de alegerea făcută iar imaginea buchetului să vă rămână mereu în minte şi în inimă, ca fiind cel mai frumos buchet de mireasă.

Buchetul de mireasă

Etichete: , ,

Lasati un raspuns