Bijuterii nuntă III

Pentru că, roşul este culoarea Crăciunului, şi până la noaptea magică sunt mai puţin de şapte zile, am ales ca astăzi să scriem despre bijuterii din pietre preţioase roşii, am ales să scriem despre rubine.
Rubinul este piatra care simbolizează pasiunea şi iubirea, lucru care o face mai mult decât potrivită pentru a fi purtată de o mireasă în ziua nunţii ei.
Credem că ar arăta minunat o combinaţie de culori din roşu şi alb, mai ales dacă aveţi nunta curând, iarna. Închipuiţi-vă o mireasă care peste rochia incredibil de frumoasă, asortată cu un bolero pufos şi alb, buzele roşii ca focul, puţin roşie în obraji, care ţine în mâini un buchet din trandafiri roşu închis, Grand Prix sau Passion, cu cerceluşi şi pandantiv cu rubine şi aur, neapărat aur, care să completeze atmosfera de iarnă şi strălucire, poate de basm, de la nuntă.
Rubinul exprimă feminitate şi dragoste, şi chiar dacă purtaţi un întreg set de bijuterii cu rubin, nu va părea niciodată ceva prea mult sau prea încărcat, veţi exprima doar eleganţă, bun gust şi un strop de curaj.
Pentru că suntem în preajma sărbătorilor, ne vine foarte greu să nu cădem în acea atmosferă de basm de care vorbeam mai sus, de fast şi sărbatoare, de magic, de strălucitor, de păduri vrăjite şi luminoase, locuite de spiriduşi şi reni albi, de iubire împărtăşită pretutindeni…de aceea am ales să vorbim despre roşu preţios, care îmbină în nuanţa lui frumuseţea sărbatorilor de iarnă şi acel sentiment suprem care uneşte oamenii: iubirea…pentru că suntem perfect de acord cu versurile din melodia Beatles-ilor: “All you need is love…“.

Bijuterii nuntă - Rubin

Etichete: , ,

Lasati un raspuns