Bijuterii nuntă II

Bijuteriile au atras privirile tuturor, dar mai ales cele ale femeilor, încă din cele mai vechi timpuri. Una din cele mai venerate pietre preţioase pentru bijuterii, diamantul, îşi are originea în cuvântul grecesc “adamas” care înseamnă invincibil, de necucerit şi care a ajuns să denumescă piatra preţioasă, de o duritate legendară.
Folosite pentru bijuterii de nuntă sunt absolut superbe, şi se potrivesc cu orice! Le puteţi purta atât ca simple bijuterii, inel sau verighetă, ca pandantiv la un colier, în tiara de mireasă, la o brăţară sau vă puteţi bucura de strălucirea lor şi ca ornamente pe pantofi, rochie sau geanta de mireasă. Bineînţeles, în ceea ce priveşte decorul de nuntă, nu trebuie folosite diamante veritabile, noi vorbim aici şi despre calitatea lor decorativă, ele pot fi doar copii, până la urmă, efectul fiind acelaşi. Creaţi decorul inspiraţi de strălucirea acestei pietre, şi folosiţi-le şi pentru buchetul de mireasă, pentru decorul tortului sau în aranjamentele florale de pe mesele invitaţilor.
Aşadar, dragii noştri, vă dorim o nuntă mai mult decât sclipitoare! Cu sau fără diamante veritabile, sperăm ca v-am fost de folos cu aceste rânduri, care nu vor decât să vă vină în ajutor cu tot felul de idei în ceea ce priveşte ziua nunţii voastre; şi daca tot vorbim despre diamante, pietre preţioase care au capacitatea de a reflecta lumina înt-un mod minunat, de ce să nu amintim că ele completează perfect decorul unei nunţi de iarnă!
Orice mireasă visează la un inel cu diamant în ziua nunţii sale, sau măcar la o pereche de cerceluşi care sclipesc lângă urechi ca doi fulgi de nea…pentru că toţi ştim, în special fetele, versurile lui Marilyn Monroe care spun cam asa: “…diamonds are a girl’s best friend!”:)

Etichete: , , ,

Lasati un raspuns