Bijuterii din Fabrica de vise

Le-am întâlnit , din întâmplare, căutând ceva pe internet; e aproape imposibil să nu îţi fure privirea din prima. Sunt colorate, pictate minunat, şi înşirate perfect pe diferite panglici colorate. Bineînţeles, vorbim despre mărgelele Lolei, despre mărgelele făurite într-o fabrică de vise: Lola dream factory.
Mărgele pentru “femei vesele” cum spune ea, confecţionate manual, sau handmade, termenul care se foloseşte cel mai mult astăzi. Nu prea ştim cum să descriem cel mai bine şiragurile Lolei… pentru că sunt mai mult decât bijuterii, decât podoabe de pus la gât; sunt poveşti inspirate dintr-o mie de lucruri, dar mai bine vă arătăm exact cuvintele ei, descrierea ei despre colecţiile sale: “Opt colecţii de bijuterii, din ceramică emailată, fabricate artizanal. Serii limitate inseriate, sau piese unice.
Fiecare element în parte, confecţionat, finisat şi decorat manual, uscat natural, păstrează nealterată intimitatea contactului cu materia.
Inspirate din: realitatea apropiată, versuri, concepte filosofice, curente artistice, elemente din natură, simboluri, motive etno bijuteriile au o poveste, o idée, o stare, păstrând energia elementelor primare şi bucuria mea de a le concepe.

Pentru că suntem pe un blog de nunţi, vă povestim cu entuziasm că astfel de mărgele superbe au fost create şi pentru viitoare mirese sau ca şi cadou pentru invitaţi.
Colierul de la nunta Monicăi cu motive din grecia antică, darurile de nuntă, colierul crem şi vişiniu de dăruit invitatelor la nuntă, mărgele cu iris mov pentru Dada, toate acestea au fost create special pentru nunţi: “Mărgelele mele au fost acolo, martore la bucurie şi la sfânta taină.
Dacă vă doriţi să purtaţi un astfel de colier în ziua nunţii, nu vă rămâne decât să intraţi pe blogul ei, www.lolafactory.wordpress.com, să vă desfătaţi ochii şi mintea cu o lectură sensibilă, şi să o contactaţi. Alegeţi un model din catalogul online, sau conspiraţi împreună cu ea pentru unul nou, pe gustul vostru, care apoi să vă spună o poveste, sau mai multe, înşirate atent, aproape magic, pe panglici preţioase, la gâtul vostru.

Lola Dream Factory

Etichete: ,

Lasati un raspuns