Locuri Mon Amour

Există locuri de care nu ne mai săturăm…ori de câte ori le-am călca pragul, ceva din interior ne atrage, şi abia aşteptăm să revenim…există oameni care au astfel de locuri “preferate”, iar aceia credem noi că se pot chema romantici. Să stai itntr-o cafenea de dragul decorului, să citeşi o carte bună şi să savurezi o cafea sau un ceai, să meditezi pur şi simplu sau să stai cu iubitul(a) la o poveste într-o ambianţă deosebită, asta cu siguranţă denotă acea urmă de romantism, pe care mulţi dintre noi, poate, am pierdut-o cândva.
Vrem să vă amintim că e aproape necesar să avem o listă cu astfel de locuri, fie ele cafenele, ceainării, cofetării, restaurante, pizzerii,o bancă din parc sau un pom din livadă, locuri unde printre aburi de cafea să poţi zării ochii iubitei, şi unde inspiraţia sau curajul să te cuprindă şi să faci în sfârşit acel gest la care te gândeai demult. Locuri în care să o ceri în căsătorie,să-i oferi inelul la care a visat dintotdeauna, şi să vă amintiţi mereu că acolo, in ACEL LOC aţi început o viaţă nouă împreună.
Aici, pe Mon Amour Style, promitem că vom prezenta astfel de locuri, mai mult sau mai puţin cunoscute, pe care le ştiţi deja şi despre care veţi afla mult mai multe, sau locuri noi, despre care nu aţi auzit nicicând, dar care vă vor dărui inspiraţia nunţii perfecte… intr-o simplă cană cu ceai. Coming up next on Mon Amour Style!

Etichete:

Lasati un raspuns