Despre Mon Amour

Mon Amour” – un blog despre nunţi…sună banal, dar ceea ce noi dorim să dezvăluim tuturor celor care ne vizitează, este un “altfel” de nunţi, acelea pline de farmec unde fiecare detaliu contează şi are o poveste. Un blog pentru miri şi mirese, un ajutor inspirat pentru nunta perfectă, un loc unde puteţi găsi ideile şi resursele pentru ca nunta voastră să fie de neuitat.
De la cele mai elegante restaurante şi cele mai cochete cafenele, până la magicieni în ale decoraţiunilor de nuntă, toate le puţeti găsi aici, şi le veţi putea desluşi taina pentru ca farmecul lor să vă vrajească…suntem aici să vă venim în ajutor ori de câte ori imaginaţia nu vă ajută. Îmbinări de culori, invitaţii, aranjamente florale, torturi şi prăjituri delicioase, cadouri pentru şi de la invitaţi, toate vă vor aştepta, cu drag. Vom aduce zilnic pe prima pagină ultimele noutăţi în materie de nunţi, ultimele “găselniţe”, acele detalii la care nu v-aţi gândit niciodată dar care vă vor încanta atât de mult!
Cu toată pasiunea şi entuziasmul nostru pentru tot ceea ce înseamnă frumos şi senzaţional în materie de nunţi, sperăm să vă fim de folos şi să vă inspirăm în a crea nunta perfectă, nunta în stilul Mon Amour.